Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål om skinke
At vælge en skinke
Hvor lang tid går der til levering?
Returpolitik
Handelsbetingelser
Levering udenfor EU
Salg til virksomheder
Om Hamlovers.dk
Kundeanmeldelser

 

Spørgsmål om skinke

Hvordan opbevarer jeg en skinke? Hvis du opbevarer din skinke i den kasse som den blev leveret i, kan den holde sig i en uge. Inden i kasssen, vil skinken være pakket ind i fedtafvisende papir og bomuldstekstil. For at opbevare skinken over længere tid anbefales det at pakke skinken ud og hænge den op. Du kan sagtens opbevare den i et køligt rum i op til tre måneder.

Når du først er begyndt at skære i skinken er det bedst at opbevare på en skinkeholder overdækket med et rent viskestykke.

Hvor længe holder en skinke? Du kan sagtens opbevare den i et mørkt og køligt rum i op til tre måneder. Når du begynder at skære i den kan den holde sig i omkring 6 uger (5 uger for en bovskinke). Det er bedst at skære fra skinken jævnligt for at forhindre den i at tørre ud. Et godt fif er at gemme det første store stykke skind, der bliver skåret fra, og bruge det til at afdække snitfladen.

Behøver skinken at blive opbevaret i køleskabet? Hele skinker og bovskinker behøver ikke at blive opbevaret i køleskabet. Udbenede skinker og udskåren skinken bør derimod opbevares i køleskabet når du har åbnet pakken.

Er det svært at skære skinke? Det kræver en smule øvelse. Vi tilbyder en engelsksproget instruktionsvideo på DVD og en skinkekniv så du kan komme i gang med det samme. Vi har også en god illustreret bog om emnet.

Hvor lang tid varer fragten? 4-6 arbejdsdage med standardlevering. For hurtigere levering kan du vælge TNT og modtage din ordre indenfor 48-72 timer eller UPS Express for at modtage din vare den følgende arbejdsdag.

Behøver jeg en skinkeholder? Ja. Det er meget svært at skære en hel skinke eller en bovskinke uden stabil understøttelse af skinken. De fleste af vores skinker leveres med en gratis enkel skinkeholder, som er tilstrækkelig som udgangspunkt. Du kan købe både enkle og professionelle skinkeholdere under Tilbehør.

Hvor meget skinke skal jeg købe? De fleste store skinker vejer mellem 7 og 7,5 kg. Omkring halvdelen af dette udgøres af lækker skinke (resten er skind, fedt og knogle). Hvis du vil servere skinke som en den af en tapas anretning eller en forret er 50 g per person en god tommelfingerregel. Til en hovedret er det mere passende med 100 g per person.

En lille bovskinke vejer som regel mellem 4 og 5 kg og har en lidt større andel som udgøres af fedt. Her er omkring 40% af totalvægten serveringsegnet skinke

Der er så mange skinker at vælge imellem...hvilken én er den rigtige for mig? Se under At vælge en skinke!

Hurtig levering

Vi tilbyder gratis levering med tracking for alle bestillinger over 1900 kr til Danmark. Forsendelsestiden fra vores hub i Barcelona er 4-6 arbejdsdage. For hurtigere service, kan du vælge TNT Express (48-72 timer) eller UPS 24h Express

De fleste bestillinger som bliver modtaget før kl 09.00 vil blive afsendt samme dag. Du vil modtage en forsendselsesbekræftelse med trackingnummer det øjeblik vi sender dine vare afsted.

Din bestilling vil være forsvarligt indpakket for at sikre at den ankommer i upåklagelig tilstand.

Returpolitik 14 dage

Vi ønsker tilfredse kunder. Kontakt os hvis din bestilling ikke lever op til dine forventninger og vil vi gøre alt hvad vi kan for at rette op på situationen. Ring til Josh eller Guy (ejerne) på tlf +34 93 332 56 04 eller send en email til joshogguy@hamlovers.dk.

Sikkerhed og privatlivspolitik

Alle transaktioner er krypterede og vi gemmer ikke dine bank- eller kreditkortdetaljer. Vi vil aldrig overgive din emailadresse eller anden personlig information til en tredjepart.

B2B

Vi tilbyder engrospriser til restauranter, hoteller osv. Kontakt os venligst på wholesale@hamlovers.com for yderligere information. Vi tilbyder endvidere rabatter og mulighed sammensætning af personlige firmagaver for. For yderligere information, kontakt da corporate@hamlovers.com.

Levering udenfor EU

Pt. kan vi levere skinke til hele EU og USA. Hvis du ønsker skinke leveret til USA kan du besøge vores amerikanske site, hamlovers.com.

Vi kan levere ikke-levnedsmidler til hele verden fra alle vore sites inklusive dette.

Om virksomheden Hamlovers

Hamlovers tilhører og drives af  Geovalent SL, reg no. NIF B65250615. Vores adresse er Local 2, Mare de Dèu de Port 281, 08038 Barcelona, Spanien.

Check our Terms & conditions.